Researcher

ดร. เหวินซวน กัว

Position

Expertise

Future Food Systems of Global South, Food Ethics, Sustainable Production and Consumption

Phone number

082-273-5394

Email

Wenxuan.G@chula.ac.th

Qualification
Institute name

ปริญญาเอก ดุษฎีบัณฑิต

จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย

ปริญญามหาบัณฑิตการจัดการมหาบัณฑิต

สถาบันบัณฑิตพัฒนบริหารศาสตร์

ศิลปศาสตรบัณฑิต สาขาภาษาไทย & ภาษาอังกฤษ

Yunnan Normal University ประเทศจีน

List
Year

List

Guo, W., & Wiwattanadate, D. (2023). Sustainable landscape of cultured meat in developing countries: opportunities, challenges, and sustainable prospects. Meat Technology, 64(3).

Guo, W. (2023). The future of meat substitutes for sustainable food system: Insights from Chinese consumer preference and role of agenda setting. Chulalongkorn University

Guo, W. (2024). Meat substitutes in Media Discourse. International Journal of Food Studies, 13(1).

Guo, W., & Wiwattanadate, D. (2024). Policies nourishing sustainability: China's path to sustainable agri-food development. International Journal of Food System Dynamics, 15(4).

Guo, W., & Wiwattanadate, D. (2024). When Tradition Meets Innovation: A Mixed-Methods Investigation of Factors Influencing Chinese Consumers' Purchase Intentions for Meat Substitutes. Food Ethics. (Accepted, in press).

List
Year

Survey on Career Development Planning for English-Thai Bilingual Major Students,

2016

The Religious Reflection of Funeral Supplies in Northern Thailand (Lanna Region)

2017